Cartoons

Humor is goed te gebruiken om op te vallen, de aandacht te trekken of het ijs te breken.

Cartoons trekken de aandacht en maken dat een tekst of advertentie beter gelezen en onthouden wordt. Door in elke advertentie een andere cartoon te gebruiken gaan mensen de cartoon volgen en kijken ze uit naar de volgende advertentie. Ditzelfde geldt voor nieuwsbrieven en blogs.

De aandacht van het publiek zal direct getrokken zijn met een scherpe cartoon over het onderwerp van de presentatie. Het gebruik van cartoons verlevendigd een presentatie. Het publiek zal dankbaar zijn.

Cartoons kunnen gebruikt worden voor advertenties, presentaties, artikelen, blogs, nieuwsbrieven, trainings materialen, websites, banners, boeken, e-boeken, magazines, kranten of elke andere vorm van gedrukte of digitale media.

Cartoons in opdracht maak ik meestal naar aanleiding van tekst of de reclameboodschap van de klant. Het is mogelijk eerst een schets te mailen die de klant kan bekijken, en waar de klant eventueel aanpassingen voor kan vragen. Nadat de klant het goedgekeurd heeft worden de cartoons uitgewerkt in kleur of zwart-wit en ontvangt de klant ze in het gewenste bestand.

De levertijd is afhankelijk van het aantal gevraagde cartoons en de hoeveelheid tekst die ik moet lezen om cartoons uit te halen. Voor één cartoon met weinig tekst is de levertijd een paar dagen tot een week. Voor een aantal cartoons waar voor ik een boek moet lezen van 200 tot 300 pagina's is de levertijd 2 tot 3 weken.

Men kan er ook voor kiezen bestaande cartoons te gebruiken. De bestaande cartoons zijn direct leverbaar, nadat er afspraken zijn gemaakt over waarvoor het wordt gebruikt, hoe groot de oplage is, in welke landen het gepubliceerd wordt en de vergoeding van de auteursrechten.

Meer weten?

Neem contact op voor de mogelijkheden mail naar info@corakeukenmeester.nl of bel + 31 (0)527 274817

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste cartoons. Volg mij op Follow corakeu on Twitter Volg Cora Keukenmeester op Facebook Volg Cora Keukenmeester op LinkedIn