Illustraties

Illustraties maak ik voor wenskaarten, merchandising en reclame. In een illustratie vertaal ik de werkzaamheden en of identiteit van de klant. De illustraties voor wenskaarten en merchandising maak ik rondom thema's zoals geboorte, feestdagen, verjaardag, vriendschap, seizoenen en algemeen.

Illustraties in opdracht maak ik meestal naar aanleiding van tekst of de reclameboodschap van de klant. Eerst mail ik een schets die de klant kan bekijken, en waar de klant eventueel aanpassingen voor kan vragen. Nadat de klant het goedgekeurd heeft worden de illustraties uitgewerkt in kleur of zwart-wit en ontvangt de klant ze in het gewenste bestand.

De levertijd is afhankelijk van het aantal gevraagde illustraties en de hoeveelheid tekst die ik moet lezen om illustraties uit te halen. Voor één illustratie met weinig tekst is de levertijd een week. Voor een aantal illustraties waarvoor ik een boek moet lezen van 200 tot 300 pagina's is de levertijd 4 weken.

Men kan er ook voor kiezen bestaande illustraties te gebruiken. Dit is vaak het geval bij merchandising en wenskaarten. De bestaande illustraties zijn direct leverbaar, nadat er afspraken zijn gemaakt over waarvoor het wordt gebruikt, hoe groot de oplage is, in welke landen het gepubliceerd wordt en de vergoeding van de auteursrechten.

Meer weten?

Neem contact op voor de mogelijkheden mail naar info@corakeukenmeester.nl of bel +31 (0)527 274817

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste cartoons. Volg mij op Follow corakeu on Twitter Volg Cora Keukenmeester op Facebook Volg Cora Keukenmeester op LinkedIn